diumenge, 11 de gener del 2009

UNA LLIÇÓ DE GENEROSITAT

Els que seguiu aquest blog, ja us haureu adonat que no tots els articles parlen d’Astrologia. I precisament una de les funcionalitats més interessants d'un blog és que també hi podem anotar aquelles coses que ens passen o que ens impacten i que volem compartir amb els altres.

Avui estava mirant un vídeo sobre la vida d'en Bob Dylan i en el reportatge ha aparegut un músic, ja gran, parlant d’en Dylan i ha fet una reflexió d'aquelles que et fan parar a pensar.

El músic ha parlat d'un ensenyament budista tibetà que diu així: EL MESTRE QUE NO INTENTA QUE EL SEU ALUMNE SIGUI MILLOR QUE ELL, NO ÉS UN BON MESTRE. I carai! Si tots apliquéssim aquesta lliçó de generositat les coses en aquest món anirien d’una altra manera.

Quantes vegades no hem sentit gelosia d’alguna persona a la qual ensenyem i veiem que podria avançar més que nosaltres, quantes vegades en entorns laborals no hem sabotejat la promoció d’alguna persona que ens podria fer ombra, quantes vegades ens hem quedat informació o coneixement per a nosaltres per tal de seguir tenint una mica de poder. Si tots promoguéssim aquesta generositat de cor, de ben segur que viuríem en un món millor.

PERÒ, ESTEM PREPARATS PER FER-HO?

Potser ho estarem el dia en el qual la societat respecti la saviesa i l’experiència dels més grans, el dia en el qual no sigui una tara social fer-se gran, el dia en el qual els que vinguin després de nosaltres ho facin amb tot el respecte i l’amor cap a les persones que els han ajudat en aquest camí que és la vida, el dia en el qual nosaltres també sapiguem respectar els que venen al darrere. EL DIA EN EL QUAL EN LLOC D'ENFRONTAR-NOS, APRENGUEM A COMPARTIR. I QUE AQUEST DIA ARRIBI NOMÉS DEPÈN DE NOSALTRES!!