diumenge, 22 de febrer del 2009

DOS ASTRÒLEGS DIFERENTS US DIRIEN EL MATEIX?




Després del darrer article, potser us preguntareu si per una mateixa consulta, dos astròlegs diferents us dirien el mateix. Bona pregunta!

En una consulta astrològica intervenen diversos factors que fan que mai es produeixin dues consultes iguals. Una bona consulta astrològica no és un monòleg de l’astròleg, sinó que és un diàleg, en el qual participen l’astròleg i el consultant i per tant dependrà d’aquestes dues persones.

Pel que fa al consultant aquest pot tenir un dia més o menys receptiu, pot estar més emocional o més racional i pot tenir una comunicació més o menys fluida o fàcil amb l’astròleg.

Pel que fa a l’astròleg, aquest ha de garantir un mínim de qualitat en diversos aspectes. Per començar és primordial que l’astròleg tingui una bona preparació tècnica en termes astrològics i ha d’haver-se preparat bé la lectura. També ha de saber establir una bona comunicació i empatia amb el client, promovent un entorn de tranquil·litat i confiança, en el qual el client se senti còmode i gens amenaçat.

Un altre factor essencial que ha de complir un bon astròleg és un alt grau d’autoconsciència i autoconeixement. Això ajuda a garantir que l’astròleg sigui el màxim d’objectiu possible i no influeixi en la lectura, ni faci cap projecció personal. És a dir, cal que sàpiga no jutjar, ni interpretar sota els seus prejudicis, manies o pors la carta de l’altra persona, perquè aleshores la lectura seria esbiaixada.

A banda d’això, cada astròleg ha tingut experiències diferents, ha fet un treball personal concret i té qualitats, habilitats i actituds diferents i això també impregnarà la consulta. Per tant hi haurà una part de la lectura que segurament serà comuna a tots els bons astròlegs. Però també n’hi haurà una altra que serà de collita pròpia de l’astròleg i vindrà definida per la seva manera especial de veure i viure la vida i per la comunicació que s’estableixi amb el consultant.

És com si us preguntéssiu: tots els amics són iguals? Bé, hi ha certes qualitats que hi han de ser i que són comunes a tots els amics i coincideixen amb la definició d’amic però us adonareu que tots els amics també tenen la seva peculiaritat personal i això és el que els fa diferents i ens enriqueix la vida. I de fet, tots experimentem l’amistat de manera diferent amb cada amic. Doncs, amb l’astrologia passa el mateix!