dilluns, 16 de febrer del 2009

QUINS TIPUS DE CONSULTES ASTROLÒGIQUES ES PODEN FER?







De consultes astrològiques se’n poden fer de molts tipus ja que hi ha moltes tradicions, escoles i tècniques diferents de treballar l’Astrologia i, com en tot, cada persona escull la que més s’adiu amb la seva manera natural d’entendre i viure la vida.

Des del vessant psicològic es poden fer diferents tipus de consultes i el que m’agradaria en aquest article és fer-vos un breu resum de quines són les consultes astrològiques més comunes. Així trobem:

La CARTA NATAL, que és l’estudi astrològic bàsic i està enfocat a promoure l’autoconeixement i l’autoconsciència. Consisteix en un estudi dels patrons psicològics, emocionals i mentals de la persona i de com els pot utilitzar en les diferents àrees de la seva vida, com són la família, la parella, els fills, l’entorn laboral, l’entorn social o els amics. S’exploren els propòsits vitals, els reptes personals, els potencials, les habilitats i també les pors, els bloqueigs i els complexos i quins recursos pot tenir la persona per a millorar la seva vida i viure-la més creativa i coherentment. La informació es treu de la carta natal, que és la carta astral en el moment del naixement i per fer-la es necessari conèixer el dia, l’hora i el lloc de naixement.

L’ESTUDI DE LES ENERGIES DE L’ANY O REVOLUCIÓ SOLAR, que és un estudi que se sol fer un cop l’any. Es pot fer quan es vulgui però és molt interessant fer-lo un o dos mesos abans de l’aniversari. En aquest estudi s’exploren les tendències internes de la persona durant l’any a venir i també les tendències externes o del seu entorn. Amb aquesta informació la persona pot aprofitar amb més eficàcia i consciència els estats interns i les energies externes. Es basa en l’estudi de diferents tècniques astrològiques i la informació prové de l’estudi de la Revolució Solar, dels trànsits, dels eclipsis, de les progressions i de les direccions per l’any en curs.

Les SINASTRIES. Consisteix en un estudi de les relacions entre dues persones, ja siguin parella, socis de feina, pares i fills o altres. Amb aquest estudi es poden conèixer quins són els punts febles i punts forts de la relació, quins seran els temes conflictius i quins els temes fàcils, quins reptes emergiran de la relació i quins recursos tenen les dues persones per a millorar la seva relació. Es treballa comparant les cartes natals de les dues persones. Per a fer aquest estudi és indispensable que les dues persones estiguin d’acord a fer l’estudi i les dues assisteixin a la sessió.

Les CARTES DE NENS PETITS. Aquest estudi està enfocat als pares per tal que puguin entendre millor els seus fills, puguin respectar la seva individualitat, sàpiguen com promoure els seus potencials i autoestima i puguin ajudar-los a superar pors i inseguretats. No està centrat en el futur del nen, sinó en com els pares poden conèixer millor i ajudar els seus fills.

CONSULTES SOBRE TEMES CONCRETS. Com temes de feina, de vocació, de parella, familiars, personals, etc. En aquestes sessions s’explora el tema en qüestió, quines pors i bloqueigs hi poden haver, quins reptes apareixen i quins potencials té la persona per a superar-los i per prendre decisions amb més consciència i responsabilitat.

TREBALL DE CREIXEMENT PERSONAL. Aquest treball s’inicia amb la carta natal i el treball d’autoconeixement personal que se’n deriva d’ella i, a través de posteriors sessions, es pot anar aprofundint cap a nivells més subtils de creixement personal i/o espiritual.

A banda de les consultes astrològiques que són purament psicològiques, també hi ha dues consultes que són força populars, tot i que s’escapen del camp de l’Astrologia Psicològica. La seva tècnica d’interpretació és una mica diferent i té regles pròpies. Entre les que més destaquen trobem:

L’ASTROLOGIA ELECCIONAL, que s’utilitza per buscar el dia que té les energies més adequades per tal d’iniciar un projecte determinat, com pot ser inaugurar un negoci, casar-se, canviar-se de casa, signar documents, etc.

I l’ASTROLOGIA MUNDANA, que no s’utilitza a nivell personal i consisteix en l’estudi astrològic de la història i la política de països i d’esdeveniments mundials.

Ja veieu que si ens centrem en l’Astrologia Psicològica, es treballa per tal de promoure l’autoconeixement, el desenvolupament dels potencials i la superació dels reptes personals i dirigir tot aquest coneixement cap a una manera més creativa, responsable i conscient de viure la vida. També hi haurà persones a les quals els cridaran propòsits de creixement personal o més espirituals i, en aquest sentit, l’Astrologia Psicològica té potencial de sobres per adaptar-se a les necessitats de cadascú.



Pels que no sabeu com funciona l’Astrològica Psicològica us suggeriria que us llegíssiu els següents articles del blog: “Desfent un malentès sobre l’Astrologia: els astres no ens influeixen”; “Determina l’Astrologia la nostra vida o el nostre futur? ”; o “Entre el Cel i la Terra, un diàleg amb l’Astrologia”. Si feu clic al damunt de cada títol, us apareixerà el text de l’article en qüestió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest post està, realment, molt i molt bé. Estimula a desenvolupar tot aquest potencial astrològic. Felicitats!