dijous, 7 d’agost del 2014

SETEMBRE - INICI PRIMER NIVELL FORMACIÓ EN ASTROLOGIA PSICOLÒGICA




MATRÍCULA OBERTA!!

Inici del curs 13 setembre 2014!
FORMACIÓ EN ASTROLOGIA PSICOLÒGICA – 1er nivell

AULA ASTROLÒGICA DE CATALUNYA
Benvolguts!
Des de l’AULA ASTROLÒGICA DE CATALUNYA ja estem preparant l’inici de curs i estic molt contenta de poder-vos informar que iniciem la tercera promoció de la FORMACIÓ EN ASTROLOGIA PSICOLÒGICA. Està destinada tant als que comenceu de zero com als que ja teniu coneixements d’astrologia. Només cal que tingueu ganes d’aprofundir en el vostre camí de descoberta personal, treballant teoria i pràctica d’una manera amena i compartida! 
Aquesta, és l’inici d’una formació de llarg recorregut que us endinsarà en el fascinant món de l’astrologia psicològica. Un curs que us ofereix un camí de descoberta personal, unint teoria i pràctica en un espai de participació dinàmic i respectuós. La formació consta de tres nivells i un cop finalitzada, US ACREDITARÀ AMB EL DIPLOMA DE L’AULA ASTROLÒGICA DE CATALUNYA.
  • El primer nivell consta de 78 hores repartides en 13 dissabtes (1 dissabte al mes) en horari de 10 a 13:30 i de 15 a 18:30.
  • El preu són 75€ al mes i una matrícula de 30€.
  • Impartit per Cristina Alvarez i Glòria Roca, diplomades per la Faculty of Astrological Studies i amb llarga trajectòria docent a l’esmentada escola.
És indispensable formalitzar la inscripció al curs, així que si voleu assistir-hi, envieu-nos un email o poseu-vos en contacte amb nosaltres! 
Temari i dates a la web: http://www.aula-astrologica.cat
Lloc: Àgape - Travessera de Gràcia 248, Ent 3ª - BARCELONA
Informació i inscripcions: info@aula-astrologica.cat o al telèfon 660 861 352. 
Si hi esteu interessats o teniu qualsevol pregunta o dubte, només cal que ens ho feu saber per correu electrònic o del mòbil. I us agrairé que feu arribar aquesta informació a les persones que cregueu que poden estar-hi interessades.
ESPERO QUE US ANIMEU!!